V soboto dne 17. aprila 2010, ste vsi Zaloščani in prebivalci okoliških vasi vabljeni na čistilno akcijo, ki bo potekala istočasno po celi Sloveniji. Zbrali se bomo v soboto ob 9.00 uri pred starim marketom v Zaloščah in se porazdelili po okoliških odlagališčih, katere smo člani ŠKT društva Zalošče že popisali in ustrezno evidentirali.

Potrebni bodo tudi traktorji za odvoz, zato lahko kdorkoli zainteresiran pokliče na GSM 031514xxx Iztok ali piše na info@zalosce.si za ostale informacije.
Akcija bo potekala v vsakem vremenu, zato se primerno temu oblecite in obute, delovne rokavice so zaželjene. Vreče za odpadke bomo delili na zbirnem mestu. Več informacij nudimo na zgornji GSM številki ali na elektronski pošti. Več informacij o projektu: www.ocistimo.si

Trenutno vpisana odlagališča v okolici Zalošč in Dornberka (še veliko je nepopisanih, ki jih bomo prav tako sanirali): http://www.geopedia.si/#T1199_L410_F10118417_s14_b2_vF Navodila prostovoljcem za čiščenje: http://ocistimo.si/Navodila-za-17-4.aspx Lokacija zbirnega mesta v Zaloščah: http://www.geopedia.si/Ocistimo.html?params=T1368_L6441_b4_F577 Zaželjena je prijava sodelujočih prostovoljcev: http://ocistimo.si/Registracija-pomagaj-pri-ciscenju.aspxZabave po prireditvi: http://ocistimo.si/Po-akciji-zabava.aspx Vljudno vabljeni, da skupaj naredimo nekaj koristnega za naše okolje!

Noben še ni komentiral tega zapisa.

Dodaj odgovor