Otvoritev nove športne dvorane Čuklja v Dornberku

Po letu dni gradnje je dne 22. septembra 2016 potekala slovesnost ob otvoritvi nove športne dvorane Čuklja. Za OŠ Dornberk in lokalna športna društva je to velika pridobitev, saj je bila stara “telovadnica” neprimerna za športne dejavnosti, ob dežju pa je tudi zamakala. Dvorana sicer še ni polno opremljena, vendar naj bi v kratkem zaživela polno opremljena. Člani ŠKTD Zalošče upamo da bo dvorana dobro služila svojemu namenu, nestrpno pa pričakujemo tudi prvi trening košarke. Spodaj si lahko ogledate nekaj slik iz otvoritve.


Vir: facebook.com

Prenovljena spletna stran

Objavili smo novo spletno stran s kompletno prenovljeno grafično predlogo (ki se prialgaja mobilnim napravam) in še več vsebine. Dodane so možnosti vpisa dogodkov in obvestil, prav tako je enostavnješi vpis novic. Vse obiskovalce naprošamo da nam na info@zalosce.si pošljete vsebino (tekst, fotografije, predloge in ostalo) za katero misliti da jo lahko objavimo na spletni strani. Hvala! Šktd Zalošče

Pust 2014

ŠKTD Zalošče je dne 4.3.2014 organiziralo tradicionalno pustovanje za najmlajše z izborom najboljših pustnih mask. Na igrišču v Zaloščah se je zbralo veliko našemljenih otrok, ki so se posladkali z pustnimi krofi in odžejali z pustnim čajem. Nekaj fotografij iz tega dogodka si lahko ogledate v fotogaleriji.

Nove Fotografije

V meniju na levi strani spletne strani v razdelku fotogalerije, si lahko ogledate fotografije iz čistilne akcije “Očistimo Slovenijo 2012”, ki je potekala 24.3.2012. Dodane so tudi fotografije košarkarskega in nogometnega turnirja iz leta 2011.
Vabljeni k ogledu!

Vabilo na občni zbor 2012

Vabimo vas, na redni občni zbor Športno Kulturno Turističnega društva Zalošče, ki bo dne 31.3.2012 ob 20.00 uri v prostorih kmečkega turizma Polanec.

Dnevni red:
1. Ugotovitev prisotnosti
2. Izvolitev delovnega predsedstva
3. Poročila dela društva v letu 2011
4. Volitev člana odpravnega odbora
5. Plan društva v letu 2012
6. Razdelitev delovnih nalog
7. Plačilo članarine
8. Razno

Lepo vabljeni!

Povabilo k sodelovanju v akciji OČISTIMO SLOVENIJO 2012

ŠKTD Zalošče vabi krajane in ostale, da se udeležijo akcije in prispevajo svoj delež k čistejšemu in lepšemu okolju. Akcija bo potekala v soboto 24.3.2012, od 9. ure naprej. Zbirno mesto bo v Zaloščah na avtobusni postaji. V akcijo se vključite tako, da pridete na dan akcije na eno od zbirnih mest. Po akciji želimo na deponije odložiti čim manj odpadkov, zato jih bomo že na samih divjih odlagališčih poskusili čim več ločiti. Na ta način bomo zmanjšali stroške odlaganja. Sistem barvnih vreč je narejen po modelih zabojnikov za odpadke, ki so prisotni v Sloveniji:

– črne vreče za mešane komunalne odpadke

– modre ali rumene vreče za embalažo (plastenke in pločevinke, tetrapak, vrečke)

– zelene vreče za embalažno steklo (debelejše vrečke, da se težje strgajo)

– rdeče vreče za posebne odpadke, kot so akumulatorji, baterije, mobilni telefoni, zdravila, plastenke čistil, olj, maziv itd.

V letošnji akciji zbiramo in čistimo le komunalne odpadke, gradbene in nevarne odpadke pa samo evidentiramo in pustimo na mestu samem.Zaželeno je, da se v akciji ne čisti podstrešij, kleti in dvorišč. Za tako čiščenje naj se ljudje poslužujejo rednega odvoza in akcij, ki jih med letom organizirajo komunalna podjetja ali krajevne skupnosti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Navodila za dan akcije

Nove fotografije

V meniju na levi strani spletne strani v razdelku fotogalerije, si lahko ogledate fotografije iz izbora najlepše otroške pustne maske dne 7.3.2012, ki ga društvo že tradicionalno prireja za najmlajše. Tudi letos je bil odziv mask odličen! Hvala vsem obiskovalcem, se vidimo ponovno naslednje leto. Dodane so tudi fotografije iz čistilne akcije 2010.

Vabljeni k ogledu!

Pust 2011

V meniju na levi strani spletne strani v razdelku fotogalerije, si lahko ogledate fotografije iz izbora najlepše otroške pustne maske dne 8.3.2011, ki ga društvo že tradicionalno prireja za najmlajše. Tudi letos je bil odziv mask odličen! Hvala vsem obiskovalcem, se vidimo ponovno naslednje leto.

Vabljeni k ogledu!

Zahvala udeležencem čistilne akcije

OČISTIMO SLOVENIJO V ENEM DNEVU 2010
Sodelovali so: BERCE DANJELA z otroki
IZTOK SAKSIDA
JARC LEA
KOVAČIČ SILVAN traktor z kiblo
LISJAK ERIK
LISJAK MIRAN traktor z vinčem
MUROVEC ENEJ traktor z vinčem
LOZEJ UROŠ
MAVRIČ IVAN
RIJAVEC NEJC traktor s prikolico
ROJC BOJAN
ROJC DAVID
ROJC FABIJAN
ROJC JAN
ROJC PETRA
ROJC TOMAŽ
ROJC UROŠ
ROJC URŠKA
SAKSIDA MIRKO
SAKSIDA RAJKO traktor z kiblo
SLEJKO SANDI traktor z prikolico
SUSIČ HOSNER TANJA
SUSIČ HOSNER TOBIJAS
ŠEN MATIC
ŠINIGOJ ERIK traktor z prikolico
VIŽINTIN ANDREJ kopač
VODOPIVEC VALENTINA
VODOPIVEC VOJKO organizator
ŽABAR DANJEL
ŽABAR MATEJ traktor z prikolico
V imenu ŠKTD ZALOŠČE se udeležencem akcije zahvaljujemo za dobro opravljeno delo!
Predsednik ŠKTD Zalošče, Vojko Vodopivec